Contact

De wachtlijst is OPEN.

U heeft zelf de keuze voor de pup, ik zal aangeven hoe de pups zijn en gedragstesten uitvoeren. U mag elk nestje doorschuiven tot het tijdstip, karakters, formaten etc goed uitkomen voor u. U schrijft dus niet in voor een nest, maar echt voor de wachtlijst.

De fokker heeft altijd eerste keuze uit het nest, dit omdat het fokprogramma wel moet blijven bestaan en er vers bloed bij zal blijven moeten komen.

Als u vragen heeft welke het beste zal passen in het gezin zal ik altijd te hulp schieten, u bent ook echt vrij om vanaf 6 weken te komen kijken om de pups te kunnen kiezen. Ik zal hierbij aangeven wat ik qua grootte, kleur, gewicht en karakter per pup verwacht.

Voor iedereen zal ik elke week filmpjes en foto’s maken, dit zodat u echt kan volgen hoe zij zijn.

Er zal per nest ook een whatsapp groep komen, zodat we met elkaar in contact kunnen blijven. Hier kunnen ook vragen gesteld worden, maar dat mag ook altijd privé 😉

Heeft u nog vragen of wilt u zich inschrijven op de wachtlijst?

Inschrijven op de wachtlijst kost 200 euro, deze worden verrekend met de totale prijs van de pup! Deze worden dus niet retour gestort wanneer u een pup bij een andere fokker heeft gekregen.

Stuur dan een mailtje naar: happyfeetdoodles@outlook.com

Ik help u graag!

Neem contact op

happyfeetdoodles@outlook.com Haaren, Noord-Brabant
%d bloggers liken dit: